Ennakkoilmoittautuminen päättyy 29.6.2018

Projektipäivien valmistelut etenevät hyvää vauhtia. Tapahtuman kotisivut on avattu ja ennakkoilmoittautuminen on alkanut. Vuoden 2017 Projektipäivien osallistujista 24 % hyödynsi ennakkoilmoittautumisedun. Ilmoittautumalla ennakkoon säästät selvää rahaa. Varaa paikkasi vuoden suurimpaan ja merkittävimpään projektialan koulutus- ja verkostoitumistapahtumaan! Ennakkoilmoittautuminen päättyy 29.6.2018.

Lue lisää

Uudet ja edulliset ryhmäpaketit

Projektipäivien ryhmäpaketit ovat tulleet viime vuosina erittäin suosituksi tavaksi osallistua Projektipäiville. Ryhmäpaketteja on uudistettu entisestään, jotta ne palvelisivat paremmin organisaatioita, jotka haluavat tuoda pieniä tai isoja ryhmiä Projektipäiville ja saada sitä kautta säästöä osallistumiskuluihin.

Kysy tarjous

Kumppaniksi Projektipäiville?

Projektipäivillä näet ja kohtaat päättäjät ja projektiammattilaiset saman katon alla yhdellä kertaa. Tapahtuma on loistava paikka näkyä, luoda tunnettuutta, verkostoitua ja hankkia uusia asiakkaita. Projektipäivillä on nyt aiempaa enemmän kumppanipaikkoja ja kumppanitasot ovat tänä vuonna 4 kategoriassa. Kumppaniksi lähteminen on helppoa.

Kysy lisää