IPMA Level D -sertifikaatti Projektipäivillä

Projektipäivillä on mahdollista suorittaa IPMA Level D – Sertifioitu Projektiosaaja -sertifikaatti 31.10.2018. Se sopii kaikille projektialan ihmisille ja sen suorittaminen osoittaa hyvää tietämystä projektinjohtamisesta.

Kun ilmoittaudut Projektipäiville kahden päivän normaalihintaiseksi osallistujaksi (780 €+alv), voit halutessasi ilmoittautua mukaan myös sertifiointikokeeseen ilman lisämaksua (sertifikointikokeen normaalihinta on 600 €+alv). On huomattava, että myös julkisen sektorin osallistujan, joka haluaa sertifiointikokeeseen, osallistumishinta on 780 €+alv. Tähän erikoistarjoukseen ei myönnetä jäsenalennuksia, eikä muita päällekkäisiä alennuksia.

Projektipäivillä järjestetään yksi sertifiointikoe 31.10.2018 klo 9-12. Ryhmäkoko on vähintään 10 ja enintään 20 henkilöä.

Ilmoittautuminen sertifiointikokeeseen tapahtuu valitsemalla sertifikaatin sisältävä osallistumispaketti ilmoittautumisen yhteydessä.

Etu on voimassa vain, jos olet ilmoittautunut sekä D-sertifiointiin että Projektipäiville 2.10.2018 mennessä. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti – ole nopea ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää D-sertifikaatin eduista

Tutustu hakijan ohjeeseen

Ilmoittaudu Projektipäiville

Huom! Jos olet jo ilmoittautunut Projektipäiville ja haluat ilmoittautua mukaan myös sertifiointikokeeseen, voit varata paikkasi muokkaamalla osallistumistietojasi ilmoittautumisvahvistuksesi kautta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Katri Heikkiseen: katri@wakaru.fi

Huom! Ryhmäilmoittaumisalennuksen hyödyntäneet voivat myös halutessaan varata paikkansa sertifiointikokeesta. Tällöin sertifiointikokeeseen osallistuvan osallistumismaksu muuttuu normaalihintaiseksi (780 €+alv) sekä yksityisen että julkisen sektorin ryhmäosallistujan osalta. Muiden saman ryhmän osallistujien osallistumismaksu on edelleen tarjoushintainen. Ryhmäilmoittautumiset ja lisätiedot ryhmäpäälikkö Pekka Käyhköltä: pekka@wakaru.fi