Dovre Group on kansainvälinen projektihenkilöstön ja -johtamisen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Konsultointi -liiketoimintaryhmä tarjoaa 30 vuoden kokemuksella projektijohdon ja projektihallinnan osaamista ja -järjestelmiä Pohjoismaissa. Dovre Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 84 miljoonaa euroa.

Portfolio- ja projektinhallinnan onnistumisen avaintekijöitä ovat osaavat ihmiset, käytännönläheinen johtaminen ja yrityksen toimintaa tukevat tietojärjestelmät. Tarjoamme palveluja kaikille näille osa-alueille.

Konsultoinnissa meillä on syvällinen kokemus seuraavilta osa-alueilta: portfolio- ja projektinhallinnan menetelmien ja toimintatapojen kehittäminen, projektitoimiston perustaminen ja toiminnan kehittäminen sekä resurssienhallinnan toimintatapojen kehittäminen. Valmennamme johtoa, projektipäälliköitä ja projektiryhmän jäseniä kohderyhmille räätälöidyissä koulutuksissa mm. ohjausryhmätyöskentelyn tehostamiseksi, projektipäällikön taitojen kehittämiseksi ja projektiryhmän jäsenen roolin sisäistämiseksi projektissa.

Toimitamme tietotekniikkaratkaisuja töiden hallintaan sekä laajojen ja monimutkaisten projektien ja projektisalkkujen johtamiseen: Camako EPM on suoraviivainen projektinhallintajärjestelmä, toteutamme Project Server ja Project Online – käyttöönotot, lisäksi norjalaisella Safran -tuotteella hallitset suuret aikataulut. Olemme Microsoftin kultakumppani portfolio- ja projektinhallinnassa.

Käy tutustumassa Projektipomo-blogiimme. Ilmoittaudu maksuttomiin tapahtumiimme ja webinaareihimme. Seuraahan meitä Twitterissä ja Linkedinissä: @DovreSuomi ja Dovre Suomi

Ota yhteyttä:
Vesa Olsson
Puh: +358 40 767 5101
Email: vesa.olsson (a) dovregroup.com

Lue lisää