Keto Software Oy on nopeasti kasvava ohjelmistotuoteliiketoiminnan yritys, joka on omistautunut joustavalle ja ammattitaitoiselle asiakaspalvelulle. Olemme erikoistuneet ohjelmistotuotteissamme portfolion ja projektinhallinnan, idea- ja aloitetoiminnan sekä laadunhallinnan ohjelmistoratkaisuihin. Tarjoamme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja sekä prosessien parantamisen työkaluja organisaatioille, jotka etsivät dynaamisia ratkaisuja menestyksekkään liiketoiminnan johtamiseksi

Ohjelmistomme on helposti käyttöönotettava ja helppokäyttöinen sekä integroitavissa asiakkaan muihin tietojärjestelmiin. Ohjelmistomme hyvyys on sen mahdollisuudessa organisoida tiedon lisäksi myös henkilöiden välinen kommunikaatio, eli mahdollistaa hyvä vuorovaikutus organisaation toiminnan kriittisissä ja strategisissa prosesseissa.

Ohjelmisto tarjoaa johtotasolle sekä henkilöstölle kattavan katsauksen projektien priorisointiin, aikataulutukseen sekä tehtävien vaiheistukseen. Vaiheistuksella ja tehtävien ohjauksella pyrimme selkeyttämään projektien etenemistä sekä seurantaa.

Ota yhteyttä

Matti Leino
Puh: +358 400 588 033
email: matti.leino (a) ketosoftware.com

Lue lisää