Kokeneet konsulttimme ovat erikoistuneet liiketoiminnan ja IT:n muutoshankkeiden, ulkoistushankkeiden sekä yritysjärjestelyjen suunnitteluun ja toteutuksen johtamiseen. Teollinen digitalisaatio muuttaa parhaillaan laajasti organisaatioita ja yrityksiä. Myös digitaliset transformaatiohankkeet kuuluvat Midagonin palvelutarjontaan.

IT-hankkeiden johtaminen on kuulunut Midagonin palvelutarjontaan yrityksen perustamisesta lähtien. Haastavien ERP-hankkeiden menestyksekäs läpivienti on tuonut Midagonille myös vuoden 2013 ICT-hankepalkinnon. Lue lisää.

Liiketoimintaprosessien ja IT:n ulkoistushankkeita Midagon on johtanut monella eri toimialalla. Midagonin konsultti ja partneri Ilkka Töyrylä on ollut kirjoittamassa Ulkoistamisen käsikirjaa, joka on ainoa ulkoistamista kattavasti käsittelevä suomenkielinen teos. Lue lisää.

Midagon on ollut mukana johtamassa Suomen suurimpiin yritysjärjestelyihin liittyviä muutoshankkeita. Erikoisalueenamme on muutoksen toteutuksen suunnittelu ja johtaminen. Kokonaisvaltainen lähestymistapa vähentää muutosvastarintaa ja nopeuttaa muutoksen läpivientiä. Katso video.

Teollista digitalisaatiota Midagon lähestyy pragmaattisesti yritysstrategioiden ja liiketoimintatavoitteiden näkökulmasta. Midagon Innovation Wagon auttaa yrityksiä priorisoimaan ja hyödyntämään digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia ketterästi ja kustannustehokkaasti. Lue lisää.

Ota yhteyttä:

Marko Yli-Pietilä
Gsm: +358504820794
Email: marko.yli-pietila (a) midagon.com

Lue lisää