Onsight Helsinki on vuonna 2008 perustettu kotimainen Microsoft-ratkaisujen koulutus- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet jatkuvasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 20 oman alansa huippuasiantuntijaa.

Koulutamme, toteutamme projekteja, tuemme, paikallistamme teknisiä ongelmia ja sparraamme sinua löytämään parhaat ratkaisut. Onsight tarjoaa organisaatiollesi luotettavan kumppanin, joka työskentelee päivittäin pysyäkseen aitona, oman alansa huippuasiantuntijana.

Onsight on sertifioitu Microsoftin kultakumppani usealla eri kompetenssialueella ja kompetenssimme päivittyvät jatkuvasti. Toimistomme ja koulutuskeskuksemme sijaitsee Helsingin sydämessä Kaisaniemessä.

Onsight Helsingillä on laaja osaaminen Microsoft Project -tuotteista, niin konsultoinnin kuin koulutuksien saralla. Microsoft Project -asiantuntijamme Mikko Salo ja Ilkka Suvanto ovat tunnettuja projektinhallinnan ammattilaisia ja ovat julkaisseet Project Online -oppaan.

Microsoft Project -tuoteperheen konsultointimme sisältää sekä Project Server ja Project Online -käyttöönotot että -migraatiot. Projektiluontoisten töiden ohella tarjoamme myös asiantuntijapalveluita asiakkaalla olemassa olevan ratkaisun kehittämiseksi tai haasteiden peittoamiseksi. Näiden lisäksi tarjoamme myös ylläpitopalveluita. Microsoft Project -tuotteiden lisäksi tarjoamme myös kumppanituotteita, joilla voi laajentaa ratkaisun ominaisuuksia tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä: 

Tomi Niemelä
Gsm: 0400 556 854
Email: tomi (a) onsight.fi

Lue lisää