Project-IT:n projektijohtamisen asiantuntijoilla on yhteensä yli 500 vuotta kokemusta projektien johtamisesta. Olemme olleet mukana toteuttamassa kymmenien yritysten satoja erilaisia IT-projekteja ja muutoshankkeita. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin sopivan projektipäällikön kuukausiksi tai vuosiksi johtamaan ja valvomaan yrityksesi liiketoiminnalle tärkeän IT-projektin asianmukaista etenemistä. Projektipäällikkö vastaa projektin konkreettisten toimenpiteiden etenemisestä.

Jokaisella Project-IT:n konsultilla on vähintään viiden vuoden kokemus mittavien projektien läpivienneistä. Projektijohtajamme ovat varmistaneet useiden laajojen hankkeiden valmistumisen useilla ei toimialoilla ja monissa eri toimittajaympäristöissä. Meiltä löytyy vahvaa kokemusta erilaisista IT-projekteista kuten ohjelmistoprojekteista, järjestelmäintegraatioista ja IT-infrastruktuurin kehittämisprojekteista.

Project-IT tarjoaa projektijohtopalvelujen lisäksi järjestelmäarkkitehtuuri-, auditointi-, esiselvitys- ja kilpailutuspalveluita, johdon konsultointia, kriisiprojektien ratkaisua, oman Mukautuvan projektinhallintamallin sekä vuokrajohtajapalvelut.

Seuraa Project-IT:n onnistumisia Facebookissa (Project-IT) ja LinkedInissä (Project-IT Oy)

Ota yhteyttä:
Joona Mäntyvaara / Myyntijohtaja
Gsm: +358 40 158 7949
Email: joona.mantyvaara (a) project-it.fi

Lue lisää