Silverbucket on pilvipalveluna toimitettava projektisalkun henkilösuunnittelun ja ennustamisen työväline. Silverbucket sopii toimialaan katsomatta kaikille yrityksille ja organisaatioille, joissa tehdään paljon projektityötä. Jo melkein puolet Suomen suurimmista insinööritoimistoista käyttää Silverbucketia. Lisäksi asiakkaistamme löytyy muun muassa useita IT-alan ja julkisen sektorin toimijoita.

Silverbucket tuo syvyyttä projektien resursointiin kolmesta eri kulmasta: työkalu on helppokäyttöinen, tarjoaa täydellisen kokonaiskuvan resurssitilanteeseen ja on myös integroitavissa eri taustajärjestelmiin. Silverbucketin avulla tunnistat nopeasti mm. yli- tai alikuormitustilanteet, resursoinnin ristiriitatilanteet ja tulevat osaamistarpeet, minkä lisäksi voit ennakoida prospektiprojektien vaikutuksen tilanteeseen. Silverbucket on monipuolinen työkalu, josta on hyötyä niin johdolle, projektipäälliköille kuin tiiminvetäjillekin.

Silverbucket-salkunhallinnan avulla voit seurata projektikokonaisuuksia salkuittain. Silverbucket yhdistää resursoinnin sekä toteumien seurannan projektien priorisointiin ja vaiheseurantaan. Vahvan resursoinnin pohjalle toteutettu salkunhallinta tarjoaa projektikokonaisuuksien onnistumiselle ja ohjaamiselle erinomaisen ratkaisun sekä voimaa portfoliojohtamiseen.

Tule keskustelemaan projektien resursoinnista ständillemme ja tutustumaan tuotedemon kautta Silverbucketin resursointi- ja salkkutoimintoihin. Työvälineen soveltuminen omien prosessien tueksi kannattaa varmistaa maksuttoman koekäytön avulla.  Saat oman testiympäristön vain muutamassa minuutissa!

Silverbucket – Näe pitkälle.

Ota yhteyttä
Jaana Hatanpää
Puh: 045 1322 833
Email: jaana.hatanpaa (a) silverbucket.com

 

Lue lisää