Intohimomme on projektisalkunhallinta ja sen aktiivinen kehittäminen asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme projektisalkunhallintaan sekä ohjelma- ja projektijohtamiseen suosittua ja helppokäyttöistä Thinking Portfolio Projektisalkkua – Suomesta tuotettuna korkean käytettävyyden pilvipalveluna. Suositulla Thinking Portfoliolla on yli 65 000 käyttäjää 50 eri maassa. Viime vuonna kasvoimme yli 50%.

Thinking Portfolio kattaa hyvän projektisalkunhallinnan toiminnallisuudet sekä raportoinnin vaatimukset.

Thinking Portfoliolla organisaatio voi helposti tehdä projektien ja ohjelmien resurssisuunnittelua, priorisointia, budjetointia, vaikuttavuuden seurantaa, kassavirtalaskentaa, riskienhallintaa, tuntikirjauksia, ideoiden hallintaa sekä paljon muuta.

Ratkaisu on helposti integroitavissa eri talousjärjestelmiin ja sen erityinen vahvuus on asiakaskohtainen parametroitavuus. Projektisalkun saa sekä suomeksi että englanniksi.

Pilvipalvelumme kustannustehokas hinnoittelu on käyttäjä- ja projektimäärästä riippumaton.

Thinking Portfolio Projektisalkun ovat valinneet mm. Fazer, Fennia, Etera, Gasum, KEVA, Finnair, Finavia, LähiTapiola, Cargotec, Espoon kaupunki, Fortum, Kemira, Lemminkäinen, IF, Oulun kaupunki, Raisio, RAY, SPR, PSHP, Tamro, Trafi, HSY, Tampereen kaupunki, Turun kaupunki, Kuntaliitto, Lassila & Tikanoja, Varma ja Peikko Group.

Ota yhteyttä:
Esa Toivonen, Senior Portfolio Advisor
Puh: 040 733 6670
Email: esa.toivonen (a) thinkingportfolio.com

Lue lisää